2021-ban ONLINE Langham igehirdető-műhely!

2020. december 8.

Hisszük, hogy Isten Igéje élő és ható, és a Szentlélek az Ige által végzi láthatatlan, de biztos munkáját. De hogyan hirdessük, hogyan értelmezzük Isten Igéjét? Hogyan prédikáljunk különböző bibliai alapigékről, melyek különféle műfajt képviselnek? Ha kisebb vagy nagyobb csoport előtt szoktál igét hirdetni, és szeretnél jobb igehirdetővé válni, akkor szeretettel várunk téged  is műhelyünkre!

Az Langham igehirdető-műhelyeknek rendszerint fontos része a személyes találkozás, hiszen mozgalmunk egyik fontos célja, hogy a magyar nyelvű igehirdetők között testvéri, felekezetközi közösséget építsen. A 2021-es éveben azonban a COVID-19 világjárvány jelenléte a személyes találkozásra nem ad biztonságos lehetőséget. Ettől függetlenül azonban nem szeretnénk, ha idei műhelyünket el kellene hagynunk, ezért úgy döntöttünk, hogy azt inkább rendhagyó, online módon rendezzük meg.

Reménységünk szerint ez a mód lehetőséget biztosít arra, hogy mégis épüljön közöttünk a közösség, hogy új módon elevenítsük fel az „értelmező igehirdetés” alapelveit, illetve minél többek számára lehetőséget biztosítsunk arra, hogy mozgalmunk lényegébe betekinthessen. Ennek megfelelően minden érdeklődő résztvevőt szeretettel várunk!

Az online műhelyre jelentkezők vállalják, hogy – jelentkezésüknek megfelelően – teljes időben részt vesznek az online képzésen a meghatározott program szerint. Ezt kérjük, hogy lehetőleg minden résztvevő tartsa szeme előtt, az online programokra pontosan érkezzünk, és ne lépjünk ki azokról korábban! Az online műhely indul: 2021. február 22-én, hétfőn, 9:00-tól, és a hétfői és keddi napon, szünetek közbeiktatásával, 16 órakor zárul.

Az online műhely 2021. február 24-én, szerdán, 16:00-kor ér véget.

Regisztrációs díj:

Az online műhelyen való részvétel regisztrációs díjhoz kötött. Ezt a díjat az online anyagok elkészítésére és a technika biztosítására fordítjuk, így azt a részvétel meghiúsulása esetén sem áll módunkban visszafizetni.

  • Az online műhely 3 napján részvételt biztosító regisztrációs díj: 6.000 Ft

Határidők és egyebek:

A jelentkezéseket 2021. február 20., éjfélig várjuk. Érvényes jelentkezéshez e határnapig be kell érkeznie a 6.000 Ft regisztrációs díjnak, az online konferencia lebonyolításában bennünket segítő Magyar Evangéliumi Szövetség (Aliansz) 11784009-20603265-00000000 számon található számlájára. (Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU69117840092060326500000000; Az OTP Bank SWIFT (BIC) kódja: OTPVHUHB) A beazonosíthatóság érdekében az utaláskor a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a „Langham” jelölést! A regisztrált jelentkezéseket a jelentkezéskor megadott e-mail címen visszaigazoljuk. Az online Langham igehirdető-műhelyen való részvételhez a jelentkezőknek megfelelő internetkapcsolattal kell rendelkezniük. A Langham igehirdető-műhelyt a John Stott alapította Langham Preaching támogatásával és vezetésével szervezzük.