Langham műhely 2022

Kedves Mindannyian!

A Langham igehirdető-műhely egy 2 egymásra épülő modulból álló szeminárium, mely lehetővé teszi, hogy elsajátítsuk az „értelmező igehirdetés” (expository preaching) alapelveit. Ebben az évben csak a “haladó modult” hirdetjük meg.

A műhelyen való részleges jelenlétre nincs mód, ezért a jelentkezők vállalják, hogy teljes időben részt vesznek a képzésen a meghatározott program szerint.

Érkezés a műhelyre: 2022. február 27., vasárnap 17:00-ig.
A műhely 2022. március 2-án, szerdán ebéd után zárul.

A 2022-es Langham igehirdető-műhelyt a korábbi helyszínen, az Epicentrum Rendezvényközpontban (2030 Érd, Jenő u. 15–19.) fogjuk tartani, magyar nyelven. (Az angol előadásokat tolmácsolni fogjuk magyar nyelvre, tehát az angol nyelvtudás hiánya senkinél nem lehet akadálya a hatékony részvételnek.)

A jelentkezéseket 2022. február 14. éjfélig várjuk.

Érvényes jelentkezéshez e határnapig be kell érkeznie 10.000 Ft regisztrációs díjnak is a jelentkezési lap végén megadott számlaszámra.

Fontos tudni, hogy ezt a díjat a részvétel meghiúsulása illetve lemondása esetén sem tudjuk visszafizetni! A regisztrációs díjat a részvételi díjba beleszámítjuk, a fennmaradó díjhátralék készpénzben a helyszínen, vagy előre utalással fizetendő.

A beazonosíthatóság érdekében az utaláskor a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a „Langham” jelölést!

A Langham igehirdető-műhelyt a John Stott alapította Langham Preaching támogatásával és vezetésével szervezzük.

Itt tudtok regisztrálni a konferenciára: